Enquête Mark Postma, hulp gevraagd

mei 6, 2018 admin

Voor Mark Postma willen we graag even uw tijd vragen. Momenteel voert hij zijn afstudeerscriptie uit bij Voetbalshop.be. Voor zijn afstudeerscriptie is het onder andere de bedoeling dat hij een enquête afneemt over het koopgedrag van voetballers en voetballiefhebbers.

Voor zijn scriptie heeft hij een behoorlijk aantal enquêteresultaten nodig. Als hij niet voldoende ingevulde enquêtes heeft, kan hij niet afstuderen en dus willen wij FC Eendracht Louwel de link naar zijn enquête graag delen.

Elke ingevulde enquête zal hem helpen om zijn eindscriptie te behalen!
De enquête kan online worden ingevuld via https://goo.gl/forms/PkzDDMq42P3u2Wnv1
en duurt nog geen 3 minuten.

De meningen worden zeer gewaardeerd en uw medewerking zou hem heel erg helpen bij het afstuderen!